Hívd meg a Bajnokot!

KONCZ PETRA vagyok. Angol irodalom és nyelvtanári diplomával rendelkező többszörös magyar, európa és világbajnok csocsójátékos. 2003 óta több mint 100 kupát gyűjtöttem össze, rengeteg címet védtem meg, és világszintű elismerést vívtam ki a csocsó életében, fejlődésében és történelmében. Szeretném, ha a csocsó Magyarországon is fejlődne, erősödne a sportágak között. A Paralimpiai bizottság nagy örömünkre, beiktatta a csocsót, mint paralimpiai sportágat, így már csak pár lépés választ el minket, hogy a csocsó az Olimpiára is bejusson. Addig is, szeretnék minél több versenyre eljutni és megszerezni a címeket, ranglistát vezetni, Magyarországon terjeszteni a profi játékot, klubot alapítani, oktatni. A versenyzés mellet célom, hogy minél többen játszák ezt a játékot. A csocsónak különleges, vonzó ereje van, pláne ha egy profi áll az egyik oldalon. Az embereket kíváncsivá teszi, a játékosabbakat pedig motiválja a játékra.

Évek óta versenyek lebonyolítására kérnek fel rendezvényeken, rehabilitációs intézményekben, Down otthonokban, iskolákban, klubbokban és pubokban, és sok külföldi meghívásom és felkérésem is van. Szívesen látnak bárhol, én pedig szívesen megyek.

“MINDENKI gólt akar lőni a bajnoknak!”

is the title of my program providing more-hour foosball game opportunity at any kinds of events.

ha az nem ütközik a versenyeim időpontjával.

A játék jó hangulatot teremt, pozitív energiát sugároz, kapcsolatokat teremt, több és jobb együttműködést és sikert vonz be az üzleti életbe is, nem utolsó sorban a rendezvény hangulatát, így színvonalát is növeli. „Ha TE is BAJNOK szeretnél lenni” programom célja az iskolás diákok lehetőleg minél nagyobb részének összefogása, kiragadása a virtuális világ forgatagából. A játékban való technikai, ügyességi, gyorsasági fejlődés mellett, az edzések majd versenyek megfelelő irányítás alatt, fejlesztik a mentális, társadalmi és szociális hozzáállását a sporthoz, a játékhoz és leginkább egymás elfogadását segíti.

Természetesen még nagyobb fejlődés, bajnokok nevelése lehetséges, ha megfelelő szakember kezében van a tanítás. Meghívásra bemutatót tartok, edzésterveket biztosítok, versenyeket bonyolítok le.

Tisztelettel:

Koncz Petra